به گزارش مشرق، بعد از اظهارنظر صریح مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک مبنی بر برگزاری دوباره انتخابات ژیمناستیک بعد از ابطال آن توسط دیوان عدالت اداری، هر روز ابعاد جدیدی از مشکلات این فدراسیون رو میشود.
انتخابات این فدراسیون در حالی برگزار شد که فدراسیون جهانی ژیمناستیک با چندین مکاتبه گوناگون و حتی تهدید به تعلیق اعلام کرد که رئیس جدید را به رسمیت نمیشناسد و باید انتخابات دوباره برگزار شود.
تمامی مشکلات پیش آمده از جمله پایان لایسنس ورزشکاران و ممانعت از حضور ژیمناستها برای شرکت در مسابقات و ... باعث شد برای حل مشکل جهت حضور ورزشکاران در بازیهای آسیایی، کمیته ملی از زهرا اینچهدرگاهی رئیس سابق فدراسیون برای حل مشکل درخواست بدهد که البته با مکاتبه وی با فدراسیون جهانی موقتا مشکل برطرف شد اما مشکلات دیگر از جمله پایان مهلت ثبتنام برای حضور ژیمناستها در مسابقات کسب سهمیه المپیک به قوت خود باقیست و وزارت ورزش هم در خصوص این فدراسیون موضعگیری نکرده است.
بیشتر بخوانید:
وزیر ورزش: انتخابات فدراسیونی باطل نشده است
اظهارنامه عجیب برای رئیس سابق
ماجرای اتفاقات ژیمناستیک وقتی جالب میشود که خبر میرسد اظهارنامه جدید (اسناد موجود است) از حمزه امین منش(که در حال حاضر سرپرست دبیری فدراسیون و همزمان رییس هیات ژیمناستیک استان لرستان است) به اینچهدرگاهی ارسال و درخواستهایی در آن مطرح شده است. در این اظهارنامه که به امضای تعدادی از اعضای مجمع و برخی افراد دیگر دیده می شود، به نظر می رسد بعضا با جعل عنوان رسیده است، درخواست شده تا در مدت زمان کوتاه اساسنامه فدراسیون تغییر و مجمع انتخاباتی فدراسیون برای سرپرستی آن برگزار شود.
سایر درخواستها نیز به نظر می رسد خلاف اساسنامه و خلاف قوانین بینالمللی است که در این اظهارنامه مطرح شده است. این در حالیست که اینچهدرگاهی دی ماه ۱۴۰۰ رسما استعفا کرد، هر چند این استعفا مورد موافقت اعضای مجمع قرار نگرفت و او توسط مجمع ابقا شد.
انجام مکاتبات بینالمللی با فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا و کمیته بین المللی المپیک ، گرفتن لایسنس ورزشکاران، ثبت نام در مسابقات و….، ابطال انتخابات کمیسیونها و برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران و مربیان، اصلاح اساسنامه فدراسیون مطابق با فدراسیون جهانی و وزارت ورزش، کمیته بین المللی المپیک و ... از جمله موارد مطرح شده دیگر است.
امضای روسای برکنار شده برای برگزاری مجمع
نکته عجیب دیگر در امضای اعضای مجمع است؛ به عنوان مثال در حالی امضای رئیس هیات اردبیل در نامه به چشم میخورد که او در تاریخ ۱۷مهر با رای قطعی و نهایی دادگاه تجدید دیوان عدالت اداری ابطال مجمع شده و حتی مکاتبات قوه با اداره کل استان مبنی بر ضرورت خروج وی از هیات انجام شده است. یا در مورد یک استان دیگر دو امضا به چشم میخورد. گفته می شود برخی از اعضا نیز مدعی شده اند هیچ برگهای را امضا نکردهاند و اصلا درخواستی نداشتهاند.
شنیده شده استانی دیگر از امضای غیر واقعی شاکی است و از لحظه اطلاع از موضوع، پیگیری قضایی خود را برای آن آغاز کرده است. البته امضای افراد غیر عضو مجمع هم در میان این امضاها دیده میشود.
با این شرایط این سوالها مطرح میشود که اظهارنامه خطاب به اینچهدرگاهی با عنوان رئیس مجمع بوده است، اگر وی رئیس مجمع است چطور در انتخابات نتوانست حضور داشته و آن را مدیریت کند و این انتخابات منجر به معرفی رییس فدراسیون جدید یعنی حقدادی شده است؟ چرا در این دو سال او اجازه فعالیت نداشته است؟ اگر رئیس مجمع نیست چطور فدراسیون ژیمناستیک از او خواسته تا هم ارتباطات بینالمللی داشته و هم انتخابات را برگزار کند؟
بنظر می رسد با توجه به اعلام ابطال انتخابات فدراسیون ژیمناستیک و قریب الوقوع بودن خروج حقدادی و امین منش (رییس و سرپرست دبیری) از فدراسیون، این تلاشها برای ادامه حضور در فدراسیون توسط آنها در حال انجام است.
با این شرایط این سوال مطرح می شود وقتی سرپرست دبیری فدراسیون متقاضی انتخابات و تعیین سرپرست است، به نوعی پایان دوره ریاست حقدادی را اعلام کرده است؟